mandag 17. juni 2019

Godt nytt om Godtnytt !

I helgen har jeg deltatt på landsmøtet i bibelorganisasjonen GodtNytt.  Her hadde jeg gleden av å få være hovedtaler.  Men det er ikke det jeg ønsker å løfte fram her, men noe helt annet:

GodtNytt er en fantastisk samarbeidspartner både for deg som privatperson og for menigheter når det gjelder evangelisering og bibelspredning.  

Magasinet "HÅP" er et unikt magasin som både kan deles ut i forbindelse med evangeliseringskampanjer, men også legges igjen på legekontorer, hos tannlegen og tilsvarende steder.  Det inneholder vakre bilder og utvalgte tekster fra Bibelen.

Internasjonalt er GodtNytt knyttet til ShareWord Global, som har arbeid i 30 land.  Du finner organisasjonen på facebook.  Søk opp "GodtNytt".  

Alle som tror at Bibelen er Guds ord og som har tatt imot Jesus Kristus som sin Herre og Frelser, kan bli medlem.  Medlemsskap koster kr 300,- pr år for enkeltpersoner og 500,- pr år for ektepar.  Ungdommer under 25 år betaler kr 100,-   Dersom du er interessert, kan du sende en epost til godtnytt8@gmail.com og be om en innmeldingsbrosjyre med informasjon.  Du kan også ringe daglig leder på tlf 48 36 86 50.

Bildet: Daglig leder Arne Topland holder fram GodtNytts testamente og magasinet Håp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar