onsdag 10. juli 2024

En trygg tro

 

6.-8. september 2024 arrangerer Frihet Misjon en undervisningshelg med tema "Trygg tro".  Her blir det undervisning, sang og fellesskap.  Fred Vidar Tveter har ansvaret for sang og musikk, jeg har ansvar for undervisningen, og Even Valderhaug for morgenandakten.

Alle som deltar på helgen får også tilbud om boken "Bevart i all evighet" som tar for seg samme tema som undervisningen denne helgen. 

Det har vært en del usunn forkynnelse, som har skapt usikkerhet og utrygghet i forhold til frelsen.  Denne helgen vil jeg fra ulike synvinkler (historier fra Bibelen) vise hva bibelen sier om vår frelse, og hvordan vi kan bli bevart i det Jesus har gjort for oss i all evighet.  

Når dette skrives har vi fortsatt et par ledige rom - hvis du har lyst til å være med oss denne helgen.  Prisen er 1.890,- og det inkluderer alt: Overnatting fra fredag til søndag, mat og program. Tillegg for enkeltrom er 250,- Ta kontakt med meg hvis du er interessert.  Du kan enten sende epost til ulfml(a)online.no eller ringe 40 21 17 17.