tirsdag 28. mars 2017

Det var noen som hadde detaljkunnskap flere hundre år før det skjedde

Mange hundre år før Jesus kom til verden satt flere profeter å gransket sine egne profetier.  De lurte på når det skulle skje, det de hadde fått åpenbaring om av Herren.  Det ser ut for at profetene hadde full oversikt over alt fra Jesu fødsel, Hans tjeneste, forkynnelse, lidelse, død og oppstandelse.  En av profetene har til og med blitt kalt for "Det femte evangeliet."  

LES OGSÅ: "Kristus i Det Gamle Testamentet"
Om et par uker kommer bok nummer to i serien om Kristus i Det Gamle Testamentet.  Det er en spennende reise gjennom profetlitteraturen i Bibelen.  En reise på "jakt" etter Kristus i denne delen av Boka.    

Den første boka handlet om Kristus i Mosebøkene og har fått veldig god mottagelse og omtale.  Les om den her. Etter kun to måneder i salg, er allerede halve opplaget utsolgt.  Og det sendes daglig ut nye bestillinger.  Har du ikke kjøpt denne, bør du være rask.  Og nå kommer altså bok nummer to.  Ikke alle tenker på Josva, Dommerne, Samuelsbøkene og Kongebøkene som en del av profetlitteraturen, men det er det.  Derfor begynner boken med å finne Kristus i disse bøkene, og her er det mye spennende.  Deretter fortsetter det med de tradisjonelle profetbøkene.  

Den siste av de tre bøkene om Kristus i Det Gamle Testamentet kommer til høsten.  Den tar for seg det vi kaller "Skriftene." Det er resten av Det Gamle Testamentet (det som ikke omfattes av mosebøkene og profetlitteraturen).  Også det blir en spennende reise for å finne Kristus.  Han finnes i hver eneste bok i Bibelen, fra perm til perm.  

Frihet forlag har et tilbud til alle som bestiller alle tre bøkene samtidig.  De vil få kr 148,- i avslag på siste boken.  For å bestille alle tre må du skrive en e-post til post@frihet.no.  Ellers kan du også bestille bøkene enkeltvis etter at de har kommet ut i Frihets nettbutikk www.frihet.no. Porto kommer i tillegg uansett hvordan du bestiller.  Men spør gjerne etter bøkene i bokhandelen, der du pleier å kjøpe kristelig litteratur.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar