onsdag 27. september 2023

3 fine vitnesbyrd

 Jesus ble løsningen

Elisabet Retterholt gikk ned i depresjon.  Etter å ha kommet under feil forkynnelse, endte det med selvskading og selvmordstanker.  I dag har hun funnet fred og hvile i Jesus Kristus.  Hun har også funnet et menighetsmiljø hvor hun er trygg.  Klikk på overskriften for å lese artikkelen.

Jesus forvandlet livet vårt

Monica og Steinar Hystad er i dag aktive medlemmer av Lillesand Baptistmenighet, men slik har det ikke alltid vært.  Ingen av dem har vokst opp i kristne hjem, og Monica fikk store utfordringer og problemer, men en natt fikk hun et besøk som skulle forvandle livet totalt.  Klikk på overskriften for å lese artikkelen.

Gud berget livet hans - igjen

Plutselig en kveld kjente han røyklukt i leiligheten - i løpet av få minutter stod leiligheten hans i fyr og flamme.  Han kom seg så vidt ut med brannsår flere steder.  Men dette var ikke den mest dramatiske historien han kan fortelle.  I et halv år lå han i koma etter en bilulykke som han egentlig ikke skulle ha overlevd.  Klikk på overskriften for å lese artikkelen.

Disse artiklene er lagt ut på min andre blogg.  Der legges det ut nye artikler i ny og ne.  Mens denne bloggen ikke får nye artikler.   




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar