mandag 22. januar 2018

Kristus i Det Gamle Testamentet

Bøkene jeg utgav nylig om Kristus i Det Gamle Testamentet har fått en mottagelse som overgår det jeg forventet.  Mange har gitt tilbakemeldinger på at dette har vært bøker til stor velsignelse og nytte. Og nå har jeg vært nødt til å bestille nytt opplag.

Både Jesus selv og apostlene hadde Det Gamle Testamentet (GT) som sin Bibel, og forkynte evangeliet nettopp fra denne delen av Bibelen.  Jesus bruker GT når Han skal fortelle Emmausvandrerne om hvem Han er.  Alle bøkene i Det Gamle Testamentet vitner om Kristus og evangeliet.  Disse tra bøkene tar deg med gjennom samtlige av de 39 bøkene i GT og peker på Kristus.  

Jeg har også sendt flere bøker til Sverige, bl.a. til dr. theol. Hans Sundberg, som gav følgende tilbakemelding på facebook: "Gott råd: köp dessa böcker! Ovärderligt att ha för studium och till fördjupning, Ulf Magne har gjort ett otroligt viktigt arbete för oss alla."

Noen forteller at de har fått et helt nytt syn på GT.  Andre sier at de nå ser at det er samme Gud vi har i både Det Nye og Det Gamle Testamentet.  Flere har beskrevet bøkene som en åpenbaring.

Kanskje du også skulle bestille og lese dem?  

Du kan lese mer om dem og bestille i nettbutikken www.frihet.no.  De kan bestilles enkeltvis til kr 249,- eller samlet for 598,- porto kommer i tillegg.  Alle bøkene er på over 200 sider og innbundet i hardcover.  

11 kommentarer:

 1. Torbjørg Søyland Hopen skriver på facebook: Fantastiske bøker. Anbefaler alle bibeilelskere å lese dem

  SvarSlett
 2. Frank Sakariassen skriver: Dette er godt og oppbyggelig stoff.Helt topp

  SvarSlett
 3. Evangelist Fred Vidar Tveter skriver: De 3 bøkene vil jeg virkelig anbefale. Ulf Magne Løvdahl har en unik og god måte å skrive på samt et språk som er relevant for vår tid. Interessant og grundig, lettlest og oppbyggelig undervisning 😊 Kjøp alle 3!!!

  SvarSlett
 4. Bjørg Haugstulen skriver: Har lest to av dem. Kan anbefales

  SvarSlett
 5. Liv Resseth skriver: Jeg er en av dem som forstår GT bedre. Bøkene anbefales

  SvarSlett
 6. Vidar Jensvoll skriver: Lest alle. Løp og kjøp !!

  SvarSlett
 7. Olav Fjærli skriver: Jeg har nettopp anbefalt min egen bok om Nådeforkynnelse på ville veier. Mens jeg da er i bokomtalemodus (wow, flott ord) så kan jeg da samtidig varmt anbefale boktrilogien til min tidligere pastor Ulf Magne Løvdahl om Kristus i Det Gamle Testamente.

  Visste du at du finner Jesus beskrevet allerede i det første kapitlet i Bibelen? "Da sa Gud: La OSS gjøre mennesker i VÅRT bilde, etter VÅR lignelse..." (1 Mos 1:26)

  Og herfra følger det på i bok etter bok gjennom Det Gamle Testamente. Siden de fleste på min venneliste er kristne og mer eller mindre kjent med Bibelen, regner jeg med at du kjenner til mye av det som Det Nye Testamente forteller om Jesus? Ikke minst kanskje historier fra evangeliene.

  Men har du prøvd å gå på skattejakt etter Jesus i Det GAMLE Testamente? Du burde gi det et forsøk, og da er denne bokserien gull verdt. For Ulf Magne serverer "ferdig skårede skiver" med åndelig kost, som åpenbarer Kristus for deg - i Det Gamle Testamente!

  Løp og kjøp!

  SvarSlett
 8. Anita Grenasberg skriver: Dette er tre bøker som eg liker 😊 Har lest gjennom dem , men eg skal gå grundigere til verks senere , for eg får ikke alt med meg med en gang 😂

  De er Bibelske ! Og det er det ikke så mange bøker som er i dag . Ett godt kjøp for meg iallfall da eg elsker Guds Ord

  SvarSlett
 9. Pinsepastor Karstein Magnar Pahr skriver: Velskrevet og godt dokumentert. Disse bøkene kan virkelig anbefales. Som pastor har jeg hatt stor nytte og glede av disse bøkene. De viser på en fortreffelig måte sammenhengen mellom GT og NT, og hvordan Kristus fremtrer i de gamle skriftene.

  SvarSlett
 10. pastor Bjørn Olav Hansen skriver: «I en tid hvor bibelkunnskapen er lav er det rent oppbyggelig å lese bøker som øser av de bibelske kildene og gir næring for troen.»

  SvarSlett
 11. Karstein Magnar Pahr legger til: "Flotte bøker som flere burde få tak i. Ved å lese disse bøkene "faller brikkene på plass" og en opplever å få innblikk i en hel Bibel. Veldig bra, Ulf Magne."

  SvarSlett