onsdag 26. oktober 2016

Tabernaklet - Et vitnesbyrd om Kristus ?

Mens jødene var på vandring i ørkenen, fra Egypt til landet Gud hadde gitt dem, fikk Moses beskjed om å lage et stort telt med gjerde rundt.  Dette teltet skulle være sentrum for gudsdyrkelsen og ofringene mens folket vandret i ørkenen.  Det ble utvalgt prester til å stå for gudsdyrkelsen og for å være mellommenn mellom Gud og folket.

Hva har dette med Kristus å gjøre ?

I disse dager trykkes boken hvor jeg viser hvordan alt i tabernaklet vitner om Jesus Kristus.  Alt fra farger og de små detaljer til ofringene og innholdet i paktens ark.  Det har vært utrolig lærerikt å arbeide med dette stoffet.  Det viser oss hvordan alt i Det Gamle Testamentet peker fremover mot det som skal komme.  De profetiske bilder i tabernaklet oppfylles i Det Nye Testamentet av Kristus.  

Det er spennende å se hvordan alle bøker i Bibelen peker på Jesus, og hvordan det brukes alt fra direkte åpenbaringer av Kristus til mer skjulte bilder.  Tabernaklet er et av de mer tydelige og rike åpenbaringer av Han som skal komme.  Boka legges ut for salg på www.frihet.no og vil bli tilgjengelig fra desember.  Den koster 98,- + porto. Dette er en bok mange vil ha nytte og interesse av å lese - tror jeg.   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar