tirsdag 6. desember 2016

Julegaver med mening, eller ikke ....

De fleste har vel opplevd både det å få og det å gi julegaver som kanskje ikke treffer helt. Noe kommer i kategorien "dill" andre ting arkiveres innerst i et skap. Noen ganger er vi alt for forsiktig med å gi hverandre gaver med et åndelig innhold. Det har jeg lyst til å slå et slag for i dag.

Frihet forlag har utgivelser som passer alle aldersgrupper. Vi har barneboken "Jesus er min bestevenn" ungdomsromanen "Gjemt" og en rekke bøker for voksne. Andaktsboken "En om dagen" har en tilbudspris nå. Det er andakter for alle dager i året + egne andakter for bevegelige høytider, og andakter fra alle Bibelens bøker. Her er en gave som altså er ny hver dag. Nå koster den 198,-  Bestselgeren "Vanskelige vers i Bibelen" er også et godt gavetips. Den har blitt oversatt og utgitt på 4 språk, og gir gode forklaringer til vers og sammenhenger som kan være vanskelig å forstå i Bibelen. Det finnes også mye annet i Frihets nettbokhandel.

Ta en tur til Frihets nettbokhandel på www.frihet.no der finner du gaver med mening å gi til venner og kjente. Ikke kjøp mer "dill" ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar