mandag 12. desember 2016

Kristus i Det Gamle Testamentet

Det siste halvåret har jeg prekt om Kristus utfra Det Gamle Testamentet.  Denne delen av Bibelen er full av vitnesbyrd om Jesu Kristus og evangeliet og det er den Bibel Jesus og de første kristne hadde. Det har vært en utrolig spennende reise, og mange har gitt tilbakemeldinger på at Det Gamle Testamentet har blitt nytt for dem.

Nå er disse talene bearbeidet i bokform.  Det er også lagt til en del stoff som ikke var med i talene.  I begynnelsen av februar kommer boken "Kristus i Det Gamle Testamentet" som blir en bok på 214 sider, innbundet i hardcover.  Vil du ha den GRATIS?  Salgsprisen på boken blir 249,-  Men hvis du melder deg inn i Frihets bokklubb i løpet av desember, kan du få denne boken som velkomstgave.  Les om bokklubben her: http://frihet.no/bokklubb-13263s.html

Som medlem av bokklubben får du også 25% på alle Frihet forlag og Gjenreising Norsk Forlags utgivelser.  Du får alle nyheter tilsendt atomatisk med rabatt (5 bøker i 2017).  Du må være medlem i ett år, og kan deretter melde deg ut når du måtte ønske.  Du melder deg inn ved å sende en e-post til post@frihet.no. Porto kommer alltid i tillegg også på velkomstgaven.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar