torsdag 30. november 2017

Et godt vitnesbyrd


Demetrius får et godt vitnesbyrd fra alle og fra selve sannheten. Også vi vitner, og dere vet at vårt vitnesbyrd er sant.  3. Joh 1:12

Betyr det noe hva andre måtte si og mene om meg? Ungdommer har gjerne litt trass i seg, når det gjelder å tenke at det betyr noe hva andre mener om oss.  Når vi blir voksne, forstår vi at hvordan andre oppfatter oss påvirker vårt daglige liv.  Det kan være avgjørende for om du får den jobben du har søkt på, hvordan du blir behandlet av dine medmennesker osv. 

Å få et godt vitnesbyrd fra Gud og mennesker er noe positivt og godt.  Det forteller noe om vårt liv med Gud.  Mennesker kan selvfølgelig ha feil oppfatning av oss, fordi de enten ikke kjenner oss eller har hørt noen rykter som ikke stemmer.  Men når de som kjenner oss godt, gir oss godt vitnesbyrd, så forteller det noe om oss som er verdifullt.  Men det viktigste er at vi kan få et godt vitnesbyrd fra Sannheten selv, Jesus Kristus.  Dette henger sammen.  For et nært forhold til Jesus former våre liv på en slik måte at mennesker kan se Kristus i oss.  Da blir også vårt liv et vitnesbyrd om Han. Det er derfor Bibelen understreker at vår livsførsel er viktig. Den forteller noe om hvem vi tror på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar