onsdag 4. juli 2018

Seierskransen

For hvem er vel vårt håp, vår glede, vår hederskrans - om ikke nettopp dere, når vi står for vår Herre Jesus i hans komme!  1. Tess 2:19

De fleste av oss har nok gjort oss noen tanker om hva som venter oss i himmelen.  Vi vet at vi der skal få se Jesus Kristus ansikt til ansikt.  Vi vet at vi skal møte Gud Fader og alle de hellige englene.  Vi vet at den verden vi kommer til vil være vakker og at lykken vil være ubeskrivelig.  Men det er altså mye vi ikke vet. Her i 1. Tess får vi et innblikk i noe av dette.  Det står at de vi har vunnet for Kristus skal være vår glede og vår hederskrans.  Vi skal stå foran tronen med denne kransen på.  Da skal vi glede oss sammen med Kristus og dem vi har vunnet for Ham her i tiden.  Det er tydelig at Paulus gleder seg over dette.  Han har fått sin lønn og hederskrans.  Vi som lever i dag, har fortsatt mulighet til å vinne noen for himmelen.  Så lenge vi lever, kan vårt liv forkynne om Jesu nåde og frelse.  Så lenge vi har evnen til å tale, kan vi vitne om Jesu frelsesverk for andre mennesker.  Tenk at Herren kan bruke våre ufullkomne liv til å vinne mennesker for himmelen, og i tillegg vil vi få en hederskrans for det vi har gjort.  Det sier nok mer om Gud enn det gjør om oss. 

Andaktene på bloggen er hentet fra boken "En om dagen" som er utgitt av Frihet forlag.  Boken selges nå til tilbudspris.  Klikk her for å se mer omtale.  

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar