lørdag 21. juli 2018

90% kristen er slaveri !

Elia kom fram for hele folket og sa: "Hvor lenge vil dere halte til begge sider? Hvis Herren er Gud, så følg Ham.”  1. Kong 18:21

Noen ganger står vi innfor vanskelige valg.  Alle sider av livet er fylt med valg.  Hva skal du gjøre på fritiden?  Hvilken skole skal du velge?  Hva vil du gjøre ut av yrkeslivet?  Hvordan skal du bruke pensjonisttilværelsen?  Hvordan skal du oppdra barna?  Hvilken menighet skal du tilhøre?

Valgets kvaler kommer noen ganger over oss.  Noen ganger er valgene lette å ta.  Andre ganger vet vi hva vi burde velge, men vi har lyst til noe annet.  Men det finnes også tider hvor vi rett og slett ikke vet hva vi skal velge.  I 1. Kongebok handler det om å følge Herren. Det er viktig å søke Herrens råd når vi står overfor valg.  Men enda viktigere er det å følge Herren, når vi er i valgsituasjoner.  Du kan ikke halte litt hit og litt dit, det handler om å følge Herren med våre liv.  De gamle sa: 90% kristen er slaveri.  100% kristen er frihet.  Prøv å spille litt på begge lag i en volleyballkamp, så forstår du bildet.  Velg side, og følg Herren i alle ting.  La Han lede deg.  ”Hvis Herren er Gud, så følg Ham.”  

Andaktene på bloggen er hentet fra boken "En om dagen" som er utgitt av Frihet forlag.  Boken selges nå til tilbudspris.  Klikk her for å se mer omtale.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar