mandag 2. juli 2018

Herrens strid

Så sier Herren til dere: Frykt ikke og bli ikke forferdet på grunn av denne store hæren, for dette er ikke deres strid, men Guds.  2. Krøn 20:15

Det er ikke din strid, det er Guds strid.  Kanskje du er av dem som har lett for å ta på deg ansvar.  Kanskje du har lett for å streve i egen kraft og styrke? Det er rett og riktig å bruke sine evner og gaver for Gud i Hans strid.  Det er også viktig at vi er villige til å bruke vår tid i denne striden.  Men det er enda viktigere at vi ser at det er Herrens strid, og at Han kjemper den gjennom til seier.  Vi kan oppleve personlige nederlag og føle at vi har tapt en og annen kamp i våre liv, men Herren har aldri tapt en kamp – overlat derfor kampen til Ham.  Du kan legge ned kampen for dine egne saker og konflikter, så kan du i stedet være en av Herrens soldater.  En av dem som kjemper under Jesu Kristi ledelse.  Det er en strid som alltid vil bringe seier, uansett hvordan det ser ut i dag.  2. Mos 14:14 sier ”Herren skal stride for dere, og dere skal være stille.”  Vi kan få hvile i dette at Herren strider for oss.  Vi har hatt mange kamper vi ikke behøvde å kjempe, vi kunne bare overlatt det til Herren.  Men hvis vi er lydhøre for Han, er villige til å bruke vår tid og våre gaver for Ham, vil Han som regel ha oss med på laget, for å kjempe kampen gjennom til seier.  Lykke til.

Andaktene på bloggen er hentet fra boken "En om dagen" som er utgitt av Frihet forlag.  Boken selges nå til tilbudspris.  Klikk her for å se mer omtale.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar